Nieuwste Centveilingen

Reviews en Ervaringen over BiedDingen

(80% aanbevolen)

BiedDingen

Veilingsite BiedDingen.nl voor de leukste online veilingen | BiedDingen.nl

BiedDingen.nl de plezierigste veilingsite!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Mad Money

(50% aanbevolen)

Mad Money

Home - Mad Money

Mad Money affiliate programma
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Centveiling

(50% aanbevolen)

Centveiling

Centveiling | Centveiling.jouwweb.nl

Hier vind je alle ervaringen en reviews over de betrouwbaarheid van de grootste centveilingsites in Nederland
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Bied1cent

(50% aanbevolen)

Bied1cent

Welkom bij bied1cent.nl, de leukste 1 cent veiling site, met nieuwe producten.

Bied1cent.nl is een veilingsite waar u tegen zeer lage prijzen fonkelnieuwe producten kunt aanschaffen. Elk bod gaat per 1 eurocent omhoog, hierdoor heeft het bieden ook een hoge amusumentswaarde. Wij
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over VeilingActies

(50% aanbevolen)

VeilingActies

VeilingActies.nl Nederlands mooiste en spannendste Veiling. — VeilingActies.nl

Nederlands meest gevarieerde Veiling website. Ga snel naar Veiling acties.nl en bied mee op onze veiling items.

VeilingActies.nl is een online veilingplatform waar producten en diensten door middel van online veilingen worden aangeboden en verkocht. Op de interactieve website vind je een uitgebreid aanbod van de leukste producten die jij, voorzien van een eigen tactiek, voor een klein prijsje kunt winnen. VeilingActies is hét online veilingplatform als het gaat om gadgetveilingen, vakantieveilingen, elektronicaveilingen, horlogeveilingen, juwelenveilingen en andere bijzondere productveilingen. Anders dan andere online veilingen biedt VeilingActies de meest nieuwe, trendy en luxe producten. Van smartphones als een iPhone, Nokia en Samsung tot de meest luxueuze vakanties, juwelen, keukengerei, games, modeaccessoires, elektronica, beautyproducten en speelgoed: er is voor ieder wat wils.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over VipVeiling

(50% aanbevolen)

VipVeiling

VIPveiling - Omgekeerde veilingen iPhone, iPad, Wii, MINI Cooper, DSi... op VIPveiling
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over KrasVeiling

(50% aanbevolen)

KrasVeiling

Welkom op Krasveiling
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over WinnendBod

(33.3% aanbevolen)

WinnendBod

WinnendBod.nl - Altijd een winnaar

WinnendBod is een moderne organisatie die iedereen mooie producten gunt voor betaalbare prijzen. Dit maakt WinnendBod mogelijk door middel van een centenveiling waarbij de prijzen vele malen lager liggen dan in de winkel.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over MrVeiling

(30% aanbevolen)

MrVeiling

MrVeiling is een centenveiling in Nederland waarop je kunt bieden op populaire producten, zoals een iPhone veiling en laptops. Om te kunnen bieden dien je biedpunten te kopen. Met dit geld betalen wij de producten voor onze online veilingen.

MrVeiling is de eerlijkste centenveilingsite. We zijn transparant in wie we zijn en hoe onze veilingsite werkt. Ook kun je eenvoudig contact met ons opnemen. Je kunt hier gerust deelnemen aan een eerlijke centenveiling. Klaar om te winnen?
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over 123Bied

(50% aanbevolen)

123Bied

123Bied is de populairste online veilingsite met de beste producten van Nederland en België. Ons team specialisten stellen dagelijks een zo breed mogelijk aanbod samen met de meest populaire producten van dit moment. We proberen het voor jou zo leuk en plezierig mogelijk te maken om via een spannende en voordelige manier aan topproducten te komen!

Wij vinden plezier, eerlijkheid, betrouwbaarheid en originaliteit het allerbelangrijkste. Daardoor stellen wij ontzettend hoge eisen aan de dienstverleningen naar onze gebruikers toe. Topproducten voor spotprijzen! Wij veilen enkel topproducten (Smartphones, Tablets, televisies en vele andere gadgets) voor slechts een fractie van de winkelprijs.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over MadBid

(7.1% aanbevolen)

MadBid

MadBid biedt alleen maar gloednieuwe producten aan uit magazijnsverkopen, voorraadoverschotten en fabrieksverkopen. Als u voor MadBid gaat kiezen, dan krijgt u te maken met een groot aantal voordelen. U krijgt hier te maken met gloednieuwe producten. Iedere week zijn er terugkerende veilingen waar u aan deel kunt nemen.

De producten worden gegarandeerd verkocht en u heeft gemiddeld 89% korting als winnaar. U kunt hier veilig betalen, er zijn buy-now kortingen en gratis terugzenden wordt u hier ook aangeboden. Er is hierbij GEEN minimum veilingprijs en dat is toch wel zeker de moeite waard om u aan te melden bij MadBid. Doordat er u hier alleen maar gloednieuwe producten worden aangeboden, kunt u hier van alles tegenkomen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over UitverkoopNederland

(33.3% aanbevolen)

UitverkoopNederland

UitverkoopNederland.nl is de centveilingwebsite met de meest luxe vakanties, stedentrips, fashion waardebonnen en nog veel meer. Deze website is bovendien ook toegankelijk voor bieders uit België. Goedkoop op vakantie gaan is met UitverkoopNederland letterlijk een fluitje van een cent.

Ben jij het zat om maar altijd te wachten op de uitverkoop? Wil je nooit meer een aanbieding of actie missen? Geen zin meer in te hoge prijzen meer? Bij UitverkoopNederland.nl kan je je gewilde producten voor een fractie van de normale prijs kopen. De focus van UitverkoopNederland.nl is gericht op het aanbieden van electronica, gadgets, lifestyle producten en fashion waardebonnen allemaal vanaf €0.50.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Koopjesplaza

(33.3% aanbevolen)

Koopjesplaza

KoopjesPlaza.com selecteert de meest gewilde gadgets en elektronica en meer van een zo hoog mogelijke kwaliteit. Bij KoopjesPlaza.com bepaal je zelf hoeveel je betaalt voor je reis! Een droomreis is nog nooit zo goedkoop geweest!

Elke dag staan er tientallen exclusieve deals online waar je uit kunt kiezen. De opzet is eenvoudig: Het enige wat je hoeft te doen is gratis een account aanmaken, kies het aanbod dat bij je past, plaats een bod op de door jouw gewenste veiling en volg de afloop live via een terug tikkende klok! De bieder die aan het einde van de veiling het hoogste bod uitbrengt, wint de aanbieding!
Lees verder »