• niet bieden ge verliest altijd maar voor meer dan 1000€ en niks winnen

    Door Vandecraen w op 27 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Goede website. Genoeg producten gewonnen. Je moet gewoon een beetje slim spelen dan haal je er wel winst uit.

    Door Marco op 14 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • bij winnend bod koop je credits 1 credit verhoogt je bod met een cent. maar deze credit kost je 50 cent. Nu werken ze met een vaste prijs bijv 20 euro voor een telefoon. dat is 2000 credits a 050ct is 1000 euro . beneden die 20 euro verdwijnt de telefoon plots binnen een tijdje. Dag geld
    Kijk eerst even een poosje voor je mee gaat bieden
    vriendelijke groet john

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    veel te duur en geen kans op je prijs

    Door john op 11 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • heb enkele keren mee gespeeld maar sinds een paar maanden gebeurd er niks meer zijn de negatieve reacties dan toch waar jammer heb er nogal wat geld in zitten

    Door john van meu op 27 januari 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Is deze site nog online ? Ik zie geen veilingen, wel een site.

    Sterke punten
    Lijkt me leuk

    Zwakke punten
    Onduidelijk of ze nog online zijn

    Door Petra op 19 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Op het eerste gezicht ziet de site er mooi en betrouwbaar uit, maar schijn bedriegt. Als je denkt hier goedkoop uit te zijn dan adviseer ik je om jou gewenste product in de winkel te kopen, met deze site gooi je onnodig veel geld weg en uiteindelijk heb je niks, de enige die hier profijt van heeft is mr veiling zelf.

    Sterke punten
    - Niks.

    Zwakke punten
    - je verliest snel geld
    - steeds dezelfde ''winnaars''
    - dubieus verdien model

    Door R2 op 3 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Dit is echt een grote oplichterij je wint nooit en die mensen die altijd winnen die waren goedkoper uit als ze het gewoon gekocht hadden pas op mensen dit is echt NEP je kan niet winnen

    Sterke punten
    Zijn er niet

    Zwakke punten
    Alles aan deze website

    Door Ben Opgelich op 20 december 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Dit is echt een grote oplichterij je wint nooit en die mensen die altijd winnen die waren goedkoper uit als ze het gewoon gekocht hadden pas op mensen dit is echt NEP je kan niet winnen

    Sterke punten
    Zijn er niet

    Zwakke punten
    Alles aan deze website

    Door SCAM op 20 december 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb met 3 centenveilingen meegespreeld, en ben toen blijven hangen bij Mrveiling. Ik merk dat er, in tegenstelling tot andere sites als 123bied, hier geen bots actief zijn en de eigenaren eerlijk zijn. Ik bel ze wel eens en ze nemen altijd op!

    Sterke punten
    Eerlijk
    Telefonische support

    Zwakke punten
    Soms lastig om te winnen

    Door Jaap op 1 december 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Eindelijk een centenveiling die ook daadwerkelijk nakomt wat ze vertellen, leuke artikelen en op deze website heb ik ook nog nooit bots gezien die meebieden. Heb al een keer een Apple Watch & een Playstation 4 gewonnen, hoe gaaf is dat! Daarnaast is de klantenservice ook erg top en telefonisch te bereiken.

    Sterke punten
    Eerlijk, leuke prijzen en geen bots op deze website en een top klantenservice!

    Zwakke punten
    Website ziet er wat saai uit zo met alleen maar blauw.

    Door Lisbeth op 5 oktober 2015 Reageer (6 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • 23-08 gestart op mrveiling, 1e biedpakket gekocht (30 BP) las erna in de 1e mail dat je 48 uur lang 1x 10% korting krijgt op een biedpakket toen ik 48 min. later hier gebruik van wilde maken werkte de code al niet meer.

    Vragen bel ons, telefonische bereikbaarheid op ma 24-8 nihil bandje met verzoek te mailen ergo niet telefonisch bereikbaar.

    Op Xbox aan het bieden beginners veiling, de eerdere beginners veilingen v/d xbox eindigden gemiddeld op ca 16E, stand 13.20 uur, nu 18,50E, denken dat je in de eindfase iets goedkoop kunt bemachtigen is een hoax inmiddels een kleine 125E aan biedpunten gekocht om te proberen bij de laatste groep van nu 10 bieders te zitten win kans derhalve 10%, de 30 seconden regel kan zo eindeloos doorgaan. Dat geldt ook voor de medebieders die ook tijdig biedpunten moeten "bijtanken" en dan zijn 2-3 pakketten a 29,-- echt onvoldoende.

    Beginners veiling alleen voor degenen doe niets gewonnen hebben, vreemd dat vandaag een bieder, WarnerH, die eerder biedpunten gewonnen heeft toch aan de beginners veiling kan meedoen.

    Kijk je bij afgelopen veilingen zie je verdacht veel dezelfde namen staan die imo meer in een week of 2 weken hebben gewonnen dan de regels aangeven??.

    Mr.Veiling geeft het volgende aan quote; De minimumprijs van een product ligt ergens tussen de 0,3% en 5% van de werkelijke verkoopprijs unquote.

    Je mag verwachten dat zij dit strikt naleven en de minimumprijs niet boven de 5% uitstijgt, helaas er worden legio art. geveild waarbij het minimumbedrag oploopt naar de 7% hoezo minimum 0,3 en 5% max.

    Ik kwam, las, deed mee en schrijf mij uit als de laatste biedpunten op zijn, uiteindelijk ben je ook als is het duurder in de winkel TOCH goedkoper uit, cryptisch maar de nadenkede echte bieders snappen 'm vast.


    Sterke punten
    Voor bieders geen

    Voor mrveiling de hebberigheid onder de paar echte bieders die het opnemen
    tegen hun eigen bied bots, het inspelen op het willen winnen en er niet bij stilstaan dat je het als echte bieder moet opnemen tegen ? mrveiling medewerkers of mrveiling bied bots.

    Zwakke punten
    Telefonische onbereikbaarheid

    Minimumprijs niet transparant, lees hierboven 5% max kan ook 7% worden.

    Geen indicatie of een minimumprijs naderend is, wel dat het zonde is om te bieden als de veiling nog uren duurt, nergens wordt aangegeven hoelang een veiling loopt.


    Door Ray op 24 augustus 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Zeker niet doen, ik raad het iedereen af hier aan mee te doen. Het verdien model is zweer slim gebouwd door de bedenkers, de consument profiteert hier totaal niet van. Ze hebben 'bots' die meebieden en uiteindelijk win je zelf helemaal nopes!

    Sterke punten
    niet van toepassing

    Zwakke punten
    - je verliest veel geld
    - onbetrouwbaar concept

    Door Joey op 13 april 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • ik heb de site eens een poosje bekeken, verschillende pagina's, het zijn telkens dezelfde gebruikersnamen die ergens op bieden op verschillende producten op alle 6 subpagina's, op die manier ben je zo door je bids tegoed. Het lijkt alsof ze biedbots inzetten tot dat een bepaalde bedrag bereikt is of zo. Ik zou hier geen geld in investeren.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    biedingen komen misleidend over

    Door Henri op 15 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • welleens wat gewonnen, maar voor dat bedrag had ik het net zo goed in de winkel kunnen halen

    Door Jonas op 9 januari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

VergelijkCentveilingen.nl

Op ZiektekostenErvaringen.nl lees je reviews over alle centveilingen van Nederland.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw ervaringen met centveilingen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Centveilingen