Reviews van deze auteur

Mrveiling.nl is net zo'n hoax als de rest

Review over MrVeiling

23-08 gestart op mrveiling, 1e biedpakket gekocht (30 BP) las erna in de 1e mail dat je 48 uur lang 1x 10% korting krijgt op een biedpakket toen ik 48 min. later hier gebruik van wilde maken werkte de code al niet meer.

Vragen bel ons, telefonische bereikbaarheid op ma 24-8 nihil bandje met verzoek te mailen ergo niet telefonisch bereikbaar.

Op Xbox aan het bieden beginners veiling, de eerdere beginners veilingen v/d xbox eindigden gemiddeld op ca 16E, stand 13.20 uur, nu 18,50E, denken dat je in de eindfase iets goedkoop kunt bemachtigen is een hoax inmiddels een kleine 125E aan biedpunten gekocht om te proberen bij de laatste groep van nu 10 bieders te zitten win kans derhalve 10%, de 30 seconden regel kan zo eindeloos doorgaan. Dat geldt ook voor de medebieders die ook tijdig biedpunten moeten "bijtanken" en dan zijn 2-3 pakketten a 29,-- echt onvoldoende.

Beginners veiling alleen voor degenen doe niets gewonnen hebben, vreemd dat vandaag een bieder, WarnerH, die eerder biedpunten gewonnen heeft toch aan de beginners veiling kan meedoen.

Kijk je bij afgelopen veilingen zie je verdacht veel dezelfde namen staan die imo meer in een week of 2 weken hebben gewonnen dan de regels aangeven??.

Mr.Veiling geeft het volgende aan quote; De minimumprijs van een product ligt ergens tussen de 0,3% en 5% van de werkelijke verkoopprijs unquote.

Je mag verwachten dat zij dit strikt naleven en de minimumprijs niet boven de 5% uitstijgt, helaas er worden legio art. geveild waarbij het minimumbedrag oploopt naar de 7% hoezo minimum 0,3 en 5% max.

Ik kwam, las, deed mee en schrijf mij uit als de laatste biedpunten op zijn, uiteindelijk ben je ook als is het duurder in de winkel TOCH goedkoper uit, cryptisch maar de nadenkede echte bieders snappen 'm vast.

Sterke punten
Voor bieders geen

Voor mrveiling de hebberigheid onder de paar echte bieders die het opnemen
tegen hun eigen bied bots, het inspelen op het willen winnen en er niet bij stilstaan dat je het als echte bieder moet opnemen tegen ? mrveiling medewerkers of mrveiling bied bots.

Zwakke punten
Telefonische onbereikbaarheid

Minimumprijs niet transparant, lees hierboven 5% max kan ook 7% worden.

Geen indicatie of een minimumprijs naderend is, wel dat het zonde is om te bieden als de veiling nog uren duurt, nergens wordt aangegeven hoelang een veiling loopt.

reacties:

Review: PAS OP MENSEN OPLICHTERS

@Ben opgelicht, blij dat er weer iemand achter is gekomen dat ook mrveiling volledig nep is, de volgende reactie komt van een zogenaamde winnaar zie de reacties op mijn negatieve review, join de anti mrveiling club :-)

Review: Eindelijk eens een eerlijke centenveiling

gossie jij belt de eigenaren wel eens op, zenemen altijd op hoe duidelijk is deze onzin opmerking er 1 van een medewerking of malafide iegenaren zelf.

Is mij in 3 weken bezig te zijn geweest niet 1x gelukt hen telefonisch te bereiken.

Enne wel/geen bots kun je niet zelf achterhalen wel /geen meebiedende medewerker is overduidelijk, antwoord is WEL. Heb er inmiddels zelfs een spreadsheet van gemaakt

Review: Leuke centenveiling website, al een aantal keer gewonnen!

Overduidelijk een (nep)reactie van een medewerker van Mr. Veiling, de naam Lisbeth komt daar tot op vandaag niet voor als "kans"speler en is evenmin terug te vinden bij de afgelopen veilingen, zal v/a nu snel verandering in komen denk ik. mr. Veiling medewerkster lisbeth is zo toe te voegen of deze review laten ze gewoon verdwijnen.

Ik was ook kort op Mr. Veiling en heb vorige week mijn laatste biedpunten lukraak ingezet om ze kwijt te spelen en mij uitgeschreven, was eens maar nooit weer.

Haxormsegg vaste wekelijkse winnaar van meerdere art. bij deze ondoorzichtige beweging, zo ook Rital, warner, tamara, comebackkid, steven2 en nog een 5tal.

Haxormsegg was of is nog te vinden op marktplaats als aanprijzer van een vaag deal of the day nepperijtje.

Stel dat het wel zou kloppen heb je aan een deze en elke andere centenveiling een dagtaak, als in meerdere uren p/d bezig zijn en dat soms weken voor er de zogenaamde natte vinger minimumprijs voor een 40CM samsung led TV is gehaald tegen een drolprijs, en passant vergeet men erbij te zetten hoeveel biedpunten de winnaar gekocht en ingezet heeft om uiteindelijk als hoogste bieder deze dan extreem dure TV de zijne/hare te mogen noemen.

Biedhistories gaan slechts een 5tal posities terug niet v/a 1e bod als bij een echte veiling wel het geval is waardoor je niet kunt zien hoeveel euro's haxormsegg heeft geïnvesteerd in biedpunten om een Sams. galaxy S6 edge plus voor € 25,68 te kopen.

Kun je dan niets verkrijgen vast wel bijv. wat vage wood brilletjes, efteling kaarten, Bolcom cadeaukaart enz.

De absoluut grootste lacher is het door de slager laten keuren van bedorven vlees uit eigen winkel zo is ook Veilingsiteservaringen.nl te omschrijven, ook van Mr. Veiling. Hoe onafhankelijk ben je dan.

Om het verder simpel te houden mr. veiling is GEEN veiling en voor zolang de wetgever er niets tegen doet niet meer of minder dan een ordinair soort kansspel, Ebay dat is een veiling om er 1 van de vele te noemen.

Of kijk eens op iBood komen vaak leuke art. voorbij die bewijsbaar goedkoper zijn dan in de winkel, OOK TV's en kun je gewoon kopen voor het bedrag wat wordt aangegeven.

Mr. veiling zal nooit of te nimmer het predicaat website van het jaar krijgen.

O ja onderaan staat BEKEND VAN EMERCE dat zijn zij ook zelf.

Zelfs met een staatslot, kans van 1 op tig miljoen, heb je eerder een kleine of grotere prijs.

Succes lisbeth van mr.veiling

Review: Leuke centenveiling website, al een aantal keer gewonnen!

Deze review lezende denk ik maar 1 ding is een reactie van mr. veiling zelf op mijn review.

ik schreef 'klantenservice' niet telefonisch bereikbaar op welke willekeurige dag of tijdstip dan ook.

klaarblijkelijke reactie vanuit mr. veiling door lisbeth, 'Daarnaast is de klantenservice ook erg top en telefonisch te bereiken' NOT!!!.

Nog een quote: op deze website heb ik ook nog nooit bots gezien die meebieden

Duh bots kun je niet zien dat is een stukje software die of automatisch of handbediend door bijv. ene Lisbeth echte bieders steevast overbieden.

Volgende aanhaling door mr. veiling Lisbeth: Heb al een keer een Apple Watch & een Playstation 4 gewonnen, hoe gaaf is dat!

Zioe dat een andere reviewer dit nagekeken heeft ben ook zo vrij geweest om een jaar lang alle afgelopen biedingen na te gaan ene lisbeth is niet te vinden.

Ik heb mij ook uitgeschreven de beoogde RB bril inmiddels voor een echte drolprijs bij een retailer gekocht, een Xbox die ik via MR. VEILING WILDE KOPEN ging pas een week of 1 1/2 later de deur uit bij hen m.a.w. had ik blijven bieden tegen hun meebiedende medewerkers en of bidbots had ik ca. € 600,- echte euro's min. moeten inleggen.

Nu dezelfde gekocht op een echte veiling nieuw met NL garantie voor amper € 200,--

Deze gekke gerritje heeft 130 euro leergeld betaald en was het dubbel en dwars waard waarom omdat ik op grond van dit bedrag met 1200% zekerheid durf te stellen dat mr. veiling de boel flest wat betreft de biedmethode en foto's van winnaars

Review: Leuke centenveiling website, al een aantal keer gewonnen!

Pech voor jou ben geen van beide, ex werknemer lachu, ben voor zoiets vaags iets te hoog geschoold, concurrent allesbehalve ik wordt niet graag vereenzelvigd met malafide bedrijven.

Bots wel/niet?, bots of script 1 v/d 2 en zeker meebiedende medewerkers/vrienden/kennissen whatever.

Als het stinkt vindt is er altijd een oorzaak en mr.veiling stinkt als een vuilnisbelt