MadBid biedt alleen maar gloednieuwe producten aan uit magazijnsverkopen, voorraadoverschotten en fabrieksverkopen. Als u voor MadBid gaat kiezen, dan krijgt u te maken met een groot aantal voordelen. U krijgt hier te maken met gloednieuwe producten. Iedere week zijn er terugkerende veilingen waar u aan deel kunt nemen. De producten worden gegarandeerd verkocht en u heeft gemiddeld 89% korting als winnaar. U kunt hier veilig betalen, er zijn buy-now kortingen en gratis terugzenden wordt u hier ook aangeboden. Er is hierbij GEEN minimum veilingprijs en dat is toch wel zeker de moeite waard om u aan te melden bij MadBid. Doordat er u hier alleen maar gloednieuwe producten worden aangeboden, kunt u hier van alles tegenkomen.

MadBid Reviews

  • Na al die mooie verhalen heb ik toch besloten voor eur 30,00 aan credit te kopen, echter na een tijdje dacht ik te gaan shoppen, helaas blijkt mijn credits opeens allemaal weg, Saldo 0, zonder dat ik ooit op de veiling bent geweest.

    Deze man/vrouw van Madbid, moet achter slot en grendel!

    Sterke punten
    Ze weten het goed over te brengen naar de massa met hun advertenties.

    Zwakke punten
    Het zijn oplichters / kost je klauwen vol met geld!

    Door Sitaram op 27 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Tot voor kort was de klanten service okay.
    Maar nu, als je ze echt nodig heb is er niemand thuis!??
    Vraag me af of klantenservice Nederland nog wel bestaat!?? Niet bereiken, ook geen telefoontje terug, geen antwoord op mail na 48hr!

    Sterke punten
    Niets aan de hand, tot dat!

    Zwakke punten
    Klantenservice ontbreekt!
    Dit kan natuurlijk helemaal niet!
    Triest.
    Geen reclame dus!


    Door Hoezo Boos!? op 6 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • dan kan dat ook bij MadBid

    Sterke punten
    concept

    Door Kenneth op 20 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Je kan zoveel credits kopen maar het is geen veiling maar gokken, zij verdienen aan je geld en jij bent het kwijt dit is geen veiling, net op het randje van de wet ze moeten deze veilingen verbieden

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Je wordt opgelicht met credits aanbieden als je maar betaald en gaan net zolang door dat je nooit iets wint en zij rijker worden

    Door Jen op 17 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Pure oplichterij, niet aan beginnen!!!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Geen

    Door John Holland op 14 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • lovende woorden in de telegraaf gelezen.
    bids gekocht en een paar keer geboden.
    na 6 keer bieden dacht ik nu stoppen en morgen weer verder.
    tot mijn schrik zie ik vanmorgen dat mijn bids allemaal op zijn .
    het gaat dus gewoon door zonder dat je bied.
    leuke handel maar noooooit meer

    Sterke punten
    geen

    Door rob op 27 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • je koop van te voren credits en die gebruik je tijdens het bieden. Conclusie: het kost je heel veel geld, zonder dat je iets hebt kunnen kopen. Vervelende manier van oplichting , omdat van te voren niet duidelijk gemaakt wordt, dat het bieden je veel geld kost.

    Sterke punten
    het wordt heel aantrekkelijk voorgesteld

    Zwakke punten
    er wordt niet duidelijk gemaakt dat het biden je zoveel geld kost

    Door Jaques op 20 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Tijdje terug bij Madbid aangemeld en begonnen met bieden. Het vreemde is dat elke keer credits worden afgeschreven, waardoor je als melkkoe meebiedt. De kans dat je een veiling wint is zo klein, dat ik spijt heb.
    Als mijn credits op zijn, zien ze me hier niet meer terug.

    Sterke punten
    Mooie producten en mooie layout van de website.

    Zwakke punten
    credits zijn niet te verzilveren.
    Kans dat je een veiling wint is erg klein.
    Je kunt alleen maar met credits, die je vooraf moet kopen, meebieden.

    Door Ron op 22 oktober 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Een geweldige zwendel. Binnen no time hen je je credits verspeeld. Als er al een artikel daadwerkelijk wordt geveild dan gaat dat zeker 10x over de kop. Schande en niet asn beginnen

    Sterke punten
    Geen. Enkel

    Zwakke punten
    Alles

    Door Wvdb op 24 mei 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.






  • HOME

    MADBID







    economie | zaterdag, oktober 17, 2015


    Hoe bespaar je 95% op een iPad 4 of een iPhone 5?






    Dawn Before
    Je hebt er vast al over gelezen of gehoord. Hét nieuwe fenomeen in Europa en Noord-Amerika: Veilingwebsites welke faillisementverkopen en grote voorraden verkopen met gigantische kortingen.

    Overal in online blogs kun je lezen over de verhalen van blije winnaars welke geweldige, erg dure producten wonnen - en dat vaak voor een fractie van de normale prijs. Ondanks al deze positieve verhalen waren we nog niet helemaal 100% overtuigd of deze geweldige deals wel echt waren, dus besloten we om zelf de proef op de som te nemen.

    Ik wilde graag een nieuwe Apple iPad 4 kopen, dus ben ik deze test gaan doen.

    Ik begon met veel onderzoek naar deze veilingen om te bepalen welke van deze websites het meest betrouwbaar was, en daardoor dus meteen het meest geschikt voor mijn test. Na vele uren onderzoek kwam ik tot de conclusie dat, dankzij het grote aanbod in producten en de goede reputatie, MadBid dé website was om dit fenomeen te gaan testen.

    Om op deze website te kunnen deelnemen, koop je eerst credits. Deze credits kun je vervolgens gebruiken om tebieden tegen andere gebruikers in dezelfde online veiling. Als je deze veiling dan wint, krijg je een GIGANTISCHE korting op de normale productprijs.

    MadBid is zo verzekerd dat ze gebruikers kunnen bewijzen dat het ook écht werkt, dat zij nieuwe klanten tijdelijke extra's aanboden. Zoals gratis credits - zij verdubbelen datgene wat je koopt bij je allereerste aankoop! Dit was ideaal voor een nieuweling zoals ik, en nu had ik ook nog eens meer credits om de website tot in detail te kunnen testen.

    Wat kun je eigenlijk kopen met deze veilingen?

    Ik heb werkelijk alles gezien. Auto's, smartphones, computers, laptops, TV's, camera's en stereo apparatuur. Eigenlijk alles wat je je maar kunt wensen.

    Madbid: Met vlag en wimpel geslaagd!

    Na een simpel registratieproces kreeg ik direct mijn gratis credits van MadBid. Ik was toen helemaal klaar om te proberen één van de producten te winnen tijdens een van MadBid´s veilingen. Voordat ik mij registreerde wist ik niet helemaal zeker hoe de website precies werkte, maar gelukkig werd alles me duidelijk zodra ik mijn account had aangemaakt.

    Ik begon te bieden op een product wat ik al erg lang graag wilde .. een spiksplinternieuwe iPad. Na een relatief korte veiling, en tot mijn grote verwachting, had ik gewonnen!

    Voor totaal maar €28,22 had ik een iPad met een waarde van €499!

    Om er zeker van te zijn dat dit geen dom geluk was besloot ik nog een andere veiling te proberen te winnen. En, ongelooflijk maar waar, ik won weer een veiling! Deze keer was de besparing zelfs groter. Ik betaalde maar €72,22 voor een MacBook Pro ter waarde van bijna €2000,-. Erg indrukwekkend! Nergens anders zul je besparingen als deze vinden!

    Bezorging - Na het winnen en betalen voor de producten ontving ik deze een paar dagen later. Het was simpelweg een geweldige ervaring, van begin tot eind. Uiteindelijk ben ik dan ook méér dan tevreden met mijn ervaringen op MadBid.

    Gedetailleerde instructies voor MadBid

    Nu dat je zelf ook zoveel wil gaan besparen met MadBid vraag je jezelf waarschijnlijk af hoe de website werkt. Maak je geen zorgen, ik leg het hier allemaal uit. Hier zijn de gedetailleerde instructies om jou helpen een begin te maken (Het lijkt kort, maar dat is omdat het zo gemakkelijk is!)

    Stap 1: Maak een account aan op MadBid en ontvang jouw gratis credits meteen. Klik op deze exclusieve link om korting en hetzelfde aanbod als ik te krijgen!
    Dit aanbod komt te vervallen op: Zondag, 18 oktober 2015
    Code : starter24

    Stap 2: Zoek naar een veiling met een product waarin je bent geïnteresseerd , en begin met bieden.

    Stap 3: Win je de veiling, word je doorgestuurd naar de betalingspagina waar jij je product met een gigantische korting koopt!

    Conclusie

    Uiteindelijk had ik een geweldige en vooral positieve ervaring op MadBid. Ik dacht altijd dat een besparing tot wel 95% onmogelijk zou zijn, maar nu weet ik zeker dat er een manier is!

    Iedereen hier gebruikt MadBid nu voor hun persoonlijke aankopen. Zo simpel is het!




    Lezerreacties:





    Sterke punten
    zwak uitgedrukt

    Zwakke punten
    sterk misleidend

    Door janssen op 17 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • door lachbui vergeten te melden, tijdens het bieden, werd mijn tijdklok groen, en verscheen de tekst controleren, ik dacht : JAAA, maar nee hoor, klok ging gewoon weer lopen. het bleef niet bij een keer, de tweede keer dacht ik : laatste seconde, en ja hoor de groene tekst" controleren!! neeee klok loopt weer!!conclusie: ook een vies luchtje aan.

    Sterke punten
    zware lucht

    Zwakke punten
    stinkt

    Door janssen op 17 oktober 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • een juffrouw van de telegraaf heeft een lovende recensie geschreven, dus ik dacht: ga ik ook proberen... aangemeld bids gekocht, ik kreeg direct dezelfde aantal bids gratis, mijn eerste bod was een beginners bod, 150 bids voor 0.50 cent. bijelkaar zo,n 600 bids. ik gezellig meedoen, binnen een half uur was ik alles kwijt!!! hahahahaaa... of ik bids bij wil kopen!!! om te gillen.

    Sterke punten
    SLIMME JONGENS

    Zwakke punten
    arme ik

    Door janssen op 17 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review



VergelijkCentveilingen.nl

Op ZiektekostenErvaringen.nl lees je reviews over alle centveilingen van Nederland.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw ervaringen met centveilingen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Centveilingen