Hoe werkt Q-veilingen en wanneer heb je gewonnen Iedereen kan bieden op de veilingen van Q-veilingen, Plusveiling en Femaleveiling. Elke keer als iemand een bod heeft geplaatst, krijgt een ander de tijd om een tegenbod te doen. Afhankelijk van de veiling ligt deze tijd tussen de vijf en dertig seconde. Biedt er echter niemand meer, dan loopt de veiling af is het product verkocht aan de laatste bieder.

Q-Veilingen Reviews

 • Een hele veiling bekeken en meegedaan voor een Parrot Bebop Drone. Vanaf het begin steeds computer scherm op de veiling en ondertussen wat andere dingen gedaan. Na de 1e dag was de veiling nog niet afgelopen en ging de volgende dag verder. Terwijl de veiling de heletijd goed verliep, af en toe ook op refresh gedrukt, sloot de veiling opeens. Geen aftellende klok meer, geen eenmaal, andermaal, verkocht! Was gewoon opeens gesloten. Veel tijd verspild voor niks dus. Gelukkig geen bids gekocht omdat ik het al niet helemaal vertrouwde...

  Door Wouter op 10 juni 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Review van Peter is nep!!!

  Door Rob op 15 mei 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Toch maar eens Q-veilingen.nl geprobeerd. Eigenlijk geloofde ik er niet in, je hoort en leest wel eens negatieve verhalen over veilingsites.
  Maar ik moet zeggen, het klopt. Ik heb een iPhone 6 voor € 64,34 kunnen kopen.

  Eerst heb ik me aangemeld, en ik kreeg meteen 5 gratis biedpunten. Ik heb gekeken welke producten er allemaal geveild worden. Gave spullen, varierend van iPads tot een supergave drone. Omdat ik een nieuwe smartphone nodig had, had ik mijn zinnen gezet op de iPhone 6.
  Met de gratis biedpunten lukte het niet. Dus een biedpakket gekocht van van € 25,-. Daar kreeg ik 60 biedpunten voor. Nu had ik genoeg munitie!
  Het was leuk en spannend, maar na 39 biedpunten was het eindelijk raak!

  Uiteindelijk heeft die iPhone mij € 64,34 + € 25,- gekost.

  Ik heb nog biedpunten over, dus ik ga weer verder met bieden op deze veilingsite. Misschien kan ik die supervette drone ook nog binnenslepen......

  Sterke punten
  Q-veilingen doet wat beloofd wordt!
  En het is leuk en spannend.

  Zwakke punten
  Eigenlijk geen.
  Misschien toch: de kans is aanwezig dat ik verslaafd raak :-)

  Door Peter op 27 maart 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen reviewVergelijkCentveilingen.nl

Op ZiektekostenErvaringen.nl lees je reviews over alle centveilingen van Nederland.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw ervaringen met centveilingen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Centveilingen