Stuntveilingen: kijk in de productenlijst welke veilingen er actief zijn, want je kunt nu beginnen met bieden! Elk bod kost 1 biedpunt en telt € 0,01 ( 1 cent ) op bij de prijs, ook wordt er dan 20 seconden bij op de aftelklok bijgeteld. Als je op de knop BIEDEN! drukt wordt je bod uitgebracht. Als een veiling 00:00:00 bereikt dan loopt deze ten einde. Dit betekend dat de laatste bieder het product heeft gewonnen! De meeste producten worden binnen 24 uur na betaling gratis bij je aan huis geleverd!

Stuntveilingen Reviews

 • Ik heb net geprobeerd op Mr.Veiling wat te winnen dat ging dus helemaal niet, volgens mij krijg ik hier ook mijn geld niet terug zoals op Stunt gedaan werd met de altijd win regel.

  Bizar dat er zulke uiteenlopende ervaringen zijn. Wellicht had ik er zelf net zo over gedacht als ik niet gewonnen had. Ik kom trouwens helemaal niet op de pagina van Mr. Veiling op deze site, daar zou ik wel een reviewtje willen plaatse.

  Jammer dat ze weg zijn iniedergeval ik had nog wel een paar producten binnen willen slepen.

  Door Stephanie op 7 januari 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Beste Stephanie.

  Leuk stukje over de oplichtingsbende van Stuntveilingen.nl en vooral de tekst dat ze dicht zijn tussen kerst en nieuw. Sinds wanneer is een site dicht.

  Zal je meteen uit je dromen helpen.
  Stuntveilingen is eigendom van BPL media group en de site is uit de lucht ondat BPL media groep failliet is en derhalve is Stuntveilingen.nl dus uit de lucht.

  Alle mensen die nog biedpunten op hun account hebben zijn deze kwijt en dus ook hun bestede geld voor betreffende biedpunten kwijt.

  Was pure oplichting. Even snel geld binnenhalen en dan failliet laten verklaren.

  Stuntveilingen is nog steeds uit de lucht.
  Dicht tussen oud en nieuw? Wat een giller.

  OPLICHTING is het en niets minder.

  Door Op Gelicht op 5 januari 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Net voor afgelopen Kerst kwam ik op deze site terrecht via een vriendin. Zelf has zij welleens wat gewonnen op een andere veilingsite dus ik dacht ik probeer het ook eens. Een vroeg kerstkadotje kon ik wel gebruiken

  Allereerst was de werking mij niet geheel duidelijk, ik werd de hele tijd overboden en mijn gratis punten waren zo op. Na een mailtje te hebben gestuurd waarin de biedhulp uit werd gelegd werd het duidelijker, mensen bieden gewoon automatisch. Dus ik gewacht tot ik minder mensen zag bieden en nogmaals een groot pakket aangekocht (en ja mensen die veiling sites zijn egt duur! je gooit er zo een paar honderd euro in!) en de biedhulp ingestelt. Ik moest er later nog wat punten tegen aangooien, verwacht dus ook niet dat het direct raak is. Maar uiteinderlijk wel gewonnen, het was toen al heel laat!

  Al met al met het beginbod en alle punten die ik heb moeten kopen was het nog steeds een dure aangelegenheid maarja apple-producten zijn in de winkel niet te betalen en hier betaalde ik wel de helft van de prijs. Verwacht dus geen wonderen, een iphone voor twee euro zit er dus niet in, maar je kan wel een slagje slaan als je maar blijft bieden he anders zijn ze weg. Zelfs dan kan je je verspeelde geld gebruiken om de iphone alsnog te kopen maar voor mij hoefde dat niet.

  Ik zou zeggen wacht het goede moment af (wanneer er weinig mensen online zijn) en ga voor een betaalbaar product zo kom je nooit van een koude kermis thuis. LET OP! het is erg leuk en je wil na een tijdje ook wel een nieuwe tv weet dus waar je aan begint! Als ze uitverkoop hebben bij de H en M en je begint vanalles te kopen omdat het mooi si maar je het eigenlijk niet nodig hebt dan is het misschien niet voor jou maar als je een dikke korting wil hebben en een spannenende avond wil, kan ik het niet afraden.

  Jammer dat de site nu offline is vanwege de kerst en oud en nieuw, maarja iedereen heeft vakantie nodig. Ook was mijn prijs te laat afegeleverd egt heel vervelend zo lang wachten maarja dat is dan weer de schuld van de post.

  Ik wens iedereen een schitterend 2015 toe!

  Sterke punten
  -goede service
  -top producten
  -helft van de prijs betaald

  Zwakke punten
  -levering product 2 dagen te laat
  -gesloten tijdens feestdagen
  -om te winnen moet je je veiling leiden en dat duurt lang

  Door Stephanie op 5 januari 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Hierbij mijn ervaring met Stuntveilingen.nl en laat dit een waarschuwing zijn voor iedereen. Trap niet in deze vorm van oplichting.

  Tijdje terug heb ik biedpunten gekocht om mee te kunnen bieden op een dure spelcomputer op Stuntveilingen.nl. Na uren bieden (ieder bod kost je een aangekocht biedpunt en prijs item gaat €0.01 omhoog) had ik op gegeven moment het hoogste bod en verscheen er de melding controleren onder de veiling van desbetreffend item. Je zou dan zeggen dat ik de veiling gewonnen zou hebben.

  Niets bleek minder waar. Schijnbaar had iemand anders een hoger bod gedaan, maar dat viel niet door mij te controleren want veiling was plotklaps van de site verdwenen. Ik heb tijdens de veiling ook geen melding gezien dat iemand mij overboden had. Was dit namelijk wel het geval geweest dan had de veiling gewoon doorgelopen met 20 sec.
  Heb contact gezocht met de zeer onvriendelijke klanteservice maar dit was tevergeefs. Iemand anders had volgens hen een hoger bod gedaan en ik heb dit volgens hen niet gezien omdat de internetpagina was blijven hangen en ik deze had moeten verversen. Iemand had schijnbaar een milliseconde na mijn hoogste bod een hoger bod gedaan. (heb zijn/haar naam nooit zien staan als zijnde hoogste bod)

  Ik voelde de bui van opgelicht zijn natuurlijk al hangen en ben deze site eens in de gaten gaan houden.

  Wat blijkt: men bied goedkope en dure producten aan om op te bieden. bij de goedkope producten zie je bij het einde van een veiling controleren onder de veiling staan en deze melding springt dan binnen een minuut over naar beeindigd en je ziet de naam van de winnaar in beeld.

  bij de dure producten gebeurd dit niet. Je ziet de melding controleren gedurende een paar minuten onder de veiling staan en dan is deze ineens van de site(pagina) verdwenen zonder dat diegene die het hoogste bod had ten tijde van controleren van de veiling kan zien of hij/zij of iemand anders de veiling gewonnen heeft.

  De veilingen van de dure producten verdwijnen plotsklaps van het scherm en je ziet nooit de melding beeindigd. Verder heb ik het idee dat echte bieders aan het bieden zijn tegen personen (lees computers) van Stuntveilingen zelf.

  Ik heb foto`s (screenshots) die dit alles kunnen bewijzen. Is natuurlijk lekker snel veel geld verdienen aan veilingen van dure producten die nooit gewonnen kunnen/zullen worden.

  Ik hoop dat deze review andere mensen zal waarschuwen voor de oplichtingspraktijken van Stuntveilingen.nl Trap er niet in want winnen van een duur product doe je nooit. Alleen de zeer goedkope producten win je.

  Pure oplichting waar schijnbaar niets tegen gedaan kan worden en je alleen maar geld kost.  Zwakke punten
  Pure oplichting

  Door Op.Gelicht op 20 december 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen reviewVergelijkCentveilingen.nl

Op ZiektekostenErvaringen.nl lees je reviews over alle centveilingen van Nederland.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw ervaringen met centveilingen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Centveilingen