MrVeiling is een centenveiling in Nederland waarop je kunt bieden op populaire producten, zoals een iPhone veiling en laptops. Om te kunnen bieden dien je biedpunten te kopen. Met dit geld betalen wij de producten voor onze online veilingen. MrVeiling is de eerlijkste centenveilingsite. We zijn transparant in wie we zijn en hoe onze veilingsite werkt. Ook kun je eenvoudig contact met ons opnemen. Je kunt hier gerust deelnemen aan een eerlijke centenveiling. Klaar om te winnen?

MrVeiling Reviews

 • Ik heb met 3 centenveilingen meegespreeld, en ben toen blijven hangen bij Mrveiling. Ik merk dat er, in tegenstelling tot andere sites als 123bied, hier geen bots actief zijn en de eigenaren eerlijk zijn. Ik bel ze wel eens en ze nemen altijd op!

  Sterke punten
  Eerlijk Telefonische support

  Zwakke punten
  Soms lastig om te winnen

  Door Jaap op 1 december 2015 Reageer (1 reactie)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Eindelijk een centenveiling die ook daadwerkelijk nakomt wat ze vertellen, leuke artikelen en op deze website heb ik ook nog nooit bots gezien die meebieden. Heb al een keer een Apple Watch & een Playstation 4 gewonnen, hoe gaaf is dat! Daarnaast is de klantenservice ook erg top en telefonisch te bereiken.

  Sterke punten
  Eerlijk, leuke prijzen en geen bots op deze website en een top klantenservice!

  Zwakke punten
  Website ziet er wat saai uit zo met alleen maar blauw.

  Door Lisbeth op 5 oktober 2015 Reageer (6 reacties)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek MrVeiling

Schrijf je eigen reviewVergelijkCentveilingen.nl

Op ZiektekostenErvaringen.nl lees je reviews over alle centveilingen van Nederland.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw ervaringen met centveilingen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Centveilingen