MrVeiling - 9 Reviews

Last updated: 30 juni 2017
MrVeiling Logo

30% aanbevolen, 9 Reviews

  1. MrVeiling
  2. MrVeiling Reviews
  3. Schrijf ook een review over MrVeiling

MrVeiling

MrVeiling is een centenveiling in Nederland waarop je kunt bieden op populaire producten, zoals een iPhone veiling en laptops. Om te kunnen bieden dien je biedpunten te kopen. Met dit geld betalen wij de producten voor onze online veilingen.

MrVeiling is de eerlijkste centenveilingsite. We zijn transparant in wie we zijn en hoe onze veilingsite werkt. Ook kun je eenvoudig contact met ons opnemen. Je kunt hier gerust deelnemen aan een eerlijke centenveiling. Klaar om te winnen?

MrVeiling Details

Hits: 922

URL: http://www.mrveiling.nl/

Categorieën: Centveilingen

Reviews: 9


MrVeiling reviews (9):

MrVeiling - ? ben je nog wel actief

1

Review:
heb enkele keren mee gespeeld maar sinds een paar maanden gebeurd er niks meer zijn de negatieve reacties dan toch waar jammer heb er nogal wat geld in zitten

john van meu beveelt MrVeiling NIET aan bij vrienden/bekenden

MrVeiling - Online

0

Review:
Is deze site nog online ? Ik zie geen veilingen, wel een site.

Sterke punten:
Lijkt me leuk

Zwakke punten:
Onduidelijk of ze nog online zijn

MrVeiling - AFRADER

0

Review:
Op het eerste gezicht ziet de site er mooi en betrouwbaar uit, maar schijn bedriegt. Als je denkt hier goedkoop uit te zijn dan adviseer ik je om jou gewenste product in de winkel te kopen, met deze site gooi je onnodig veel geld weg en uiteindelijk heb je niks, de enige die hier profijt van heeft is mr veiling zelf.

Sterke punten:
- Niks.

Zwakke punten:
- je verliest snel geld
- steeds dezelfde ''winnaars''
- dubieus verdien model

R2 beveelt MrVeiling NIET aan bij vrienden/bekenden

MrVeiling - PAS OP MENSEN OPLICHTERS

1

Review:
Dit is echt een grote oplichterij je wint nooit en die mensen die altijd winnen die waren goedkoper uit als ze het gewoon gekocht hadden pas op mensen dit is echt NEP je kan niet winnen

Sterke punten:
Zijn er niet

Zwakke punten:
Alles aan deze website

Ben Opgelich beveelt MrVeiling NIET aan bij vrienden/bekenden

MrVeiling - PAS OP MENSEN SCAM

0

Review:
Dit is echt een grote oplichterij je wint nooit en die mensen die altijd winnen die waren goedkoper uit als ze het gewoon gekocht hadden pas op mensen dit is echt NEP je kan niet winnen

Sterke punten:
Zijn er niet

Zwakke punten:
Alles aan deze website

SCAM beveelt MrVeiling NIET aan bij vrienden/bekenden

MrVeiling - Eindelijk eens een eerlijke centenveiling

1

Review:
Ik heb met 3 centenveilingen meegespreeld, en ben toen blijven hangen bij Mrveiling. Ik merk dat er, in tegenstelling tot andere sites als 123bied, hier geen bots actief zijn en de eigenaren eerlijk zijn. Ik bel ze wel eens en ze nemen altijd op!

Sterke punten:
Eerlijk
Telefonische support

Zwakke punten:
Soms lastig om te winnen

Jaap beveelt MrVeiling aan bij vrienden/bekenden

MrVeiling - Leuke centenveiling website, al een aantal keer ge

6

Review:
Eindelijk een centenveiling die ook daadwerkelijk nakomt wat ze vertellen, leuke artikelen en op deze website heb ik ook nog nooit bots gezien die meebieden. Heb al een keer een Apple Watch & een Playstation 4 gewonnen, hoe gaaf is dat! Daarnaast is de klantenservice ook erg top en telefonisch te bereiken.

Sterke punten:
Eerlijk, leuke prijzen en geen bots op deze website en een top klantenservice!

Zwakke punten:
Website ziet er wat saai uit zo met alleen maar blauw.

Lisbeth beveelt MrVeiling aan bij vrienden/bekenden

MrVeiling - Mrveiling.nl is net zo'n hoax als de rest

0

Review:
23-08 gestart op mrveiling, 1e biedpakket gekocht (30 BP) las erna in de 1e mail dat je 48 uur lang 1x 10% korting krijgt op een biedpakket toen ik 48 min. later hier gebruik van wilde maken werkte de code al niet meer.

Vragen bel ons, telefonische bereikbaarheid op ma 24-8 nihil bandje met verzoek te mailen ergo niet telefonisch bereikbaar.

Op Xbox aan het bieden beginners veiling, de eerdere beginners veilingen v/d xbox eindigden gemiddeld op ca 16E, stand 13.20 uur, nu 18,50E, denken dat je in de eindfase iets goedkoop kunt bemachtigen is een hoax inmiddels een kleine 125E aan biedpunten gekocht om te proberen bij de laatste groep van nu 10 bieders te zitten win kans derhalve 10%, de 30 seconden regel kan zo eindeloos doorgaan. Dat geldt ook voor de medebieders die ook tijdig biedpunten moeten "bijtanken" en dan zijn 2-3 pakketten a 29,-- echt onvoldoende.

Beginners veiling alleen voor degenen doe niets gewonnen hebben, vreemd dat vandaag een bieder, WarnerH, die eerder biedpunten gewonnen heeft toch aan de beginners veiling kan meedoen.

Kijk je bij afgelopen veilingen zie je verdacht veel dezelfde namen staan die imo meer in een week of 2 weken hebben gewonnen dan de regels aangeven??.

Mr.Veiling geeft het volgende aan quote; De minimumprijs van een product ligt ergens tussen de 0,3% en 5% van de werkelijke verkoopprijs unquote.

Je mag verwachten dat zij dit strikt naleven en de minimumprijs niet boven de 5% uitstijgt, helaas er worden legio art. geveild waarbij het minimumbedrag oploopt naar de 7% hoezo minimum 0,3 en 5% max.

Ik kwam, las, deed mee en schrijf mij uit als de laatste biedpunten op zijn, uiteindelijk ben je ook als is het duurder in de winkel TOCH goedkoper uit, cryptisch maar de nadenkede echte bieders snappen 'm vast.


Sterke punten:
Voor bieders geen

Voor mrveiling de hebberigheid onder de paar echte bieders die het opnemen
tegen hun eigen bied bots, het inspelen op het willen winnen en er niet bij stilstaan dat je het als echte bieder moet opnemen tegen ? mrveiling medewerkers of mrveiling bied bots.

Zwakke punten:
Telefonische onbereikbaarheid

Minimumprijs niet transparant, lees hierboven 5% max kan ook 7% worden.

Geen indicatie of een minimumprijs naderend is, wel dat het zonde is om te bieden als de veiling nog uren duurt, nergens wordt aangegeven hoelang een veiling loopt.


Ray beveelt MrVeiling NIET aan bij vrienden/bekenden

MrVeiling - slinkse wijzen om je niet te laten winnen

1

Review:
Zeker niet doen, ik raad het iedereen af hier aan mee te doen. Het verdien model is zweer slim gebouwd door de bedenkers, de consument profiteert hier totaal niet van. Ze hebben 'bots' die meebieden en uiteindelijk win je zelf helemaal nopes!

Sterke punten:
niet van toepassing

Zwakke punten:
- je verliest veel geld
- onbetrouwbaar concept

Joey beveelt MrVeiling NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over MrVeiling

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou MrVeiling aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou MrVeiling aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek MrVeiling


Home » Centveilingen » MrVeiling