MrVeiling

MrVeiling is een centenveiling in Nederland waarop je kunt bieden op populaire producten, zoals een iPhone veiling en laptops. Om te kunnen bieden dien je biedpunten te kopen. Met dit geld betalen wij de producten voor onze online veilingen. MrVeiling is de eerlijkste centenveilingsite. We zijn transparant in wie we zijn en hoe onze veilingsite werkt. Ook kun je eenvoudig contact met ons opnemen. Je kunt hier gerust deelnemen aan een eerlijke centenveiling. Klaar om te winnen?

MrVeiling Reviews

  ? ben je nog wel actief

  heb enkele keren mee gespeeld maar sinds een paar maanden gebeurd er niks meer zijn de negatieve reacties dan toch waar jammer heb er nogal wat geld in zitten

  Online

  Is deze site nog online ? Ik zie geen veilingen, wel een site.

  Sterke punten
  Lijkt me leuk

  Zwakke punten
  Onduidelijk of ze nog online zijn

  AFRADER

  Op het eerste gezicht ziet de site er mooi en betrouwbaar uit, maar schijn bedriegt. Als je denkt hier goedkoop uit te zijn dan adviseer ik je om jou gewenste product in de winkel te kopen, met deze site gooi je onnodig veel geld weg en uiteindelijk heb je niks, de enige die hier profijt van heeft is mr veiling zelf.

  Sterke punten
  - Niks.

  Zwakke punten
  - je verliest snel geld
  - steeds dezelfde ''winnaars''
  - dubieus verdien model

  PAS OP MENSEN OPLICHTERS

  Dit is echt een grote oplichterij je wint nooit en die mensen die altijd winnen die waren goedkoper uit als ze het gewoon gekocht hadden pas op mensen dit is echt NEP je kan niet winnen

  Sterke punten
  Zijn er niet

  Zwakke punten
  Alles aan deze website

  PAS OP MENSEN SCAM

  Dit is echt een grote oplichterij je wint nooit en die mensen die altijd winnen die waren goedkoper uit als ze het gewoon gekocht hadden pas op mensen dit is echt NEP je kan niet winnen

  Sterke punten
  Zijn er niet

  Zwakke punten
  Alles aan deze website

  Eindelijk eens een eerlijke centenveiling

  Ik heb met 3 centenveilingen meegespreeld, en ben toen blijven hangen bij Mrveiling. Ik merk dat er, in tegenstelling tot andere sites als 123bied, hier geen bots actief zijn en de eigenaren eerlijk zijn. Ik bel ze wel eens en ze nemen altijd op!

  Sterke punten
  Eerlijk
  Telefonische support

  Zwakke punten
  Soms lastig om te winnen

  Leuke centenveiling website, al een aantal keer gewonnen!

  Eindelijk een centenveiling die ook daadwerkelijk nakomt wat ze vertellen, leuke artikelen en op deze website heb ik ook nog nooit bots gezien die meebieden. Heb al een keer een Apple Watch & een Playstation 4 gewonnen, hoe gaaf is dat! Daarnaast is de klantenservice ook erg top en telefonisch te bereiken.

  Sterke punten
  Eerlijk, leuke prijzen en geen bots op deze website en een top klantenservice!

  Zwakke punten
  Website ziet er wat saai uit zo met alleen maar blauw.

  Mrveiling.nl is net zo'n hoax als de rest

  23-08 gestart op mrveiling, 1e biedpakket gekocht (30 BP) las erna in de 1e mail dat je 48 uur lang 1x 10% korting krijgt op een biedpakket toen ik 48 min. later hier gebruik van wilde maken werkte de code al niet meer.

  Vragen bel ons, telefonische bereikbaarheid op ma 24-8 nihil bandje met verzoek te mailen ergo niet telefonisch bereikbaar.

  Op Xbox aan het bieden beginners veiling, de eerdere beginners veilingen v/d xbox eindigden gemiddeld op ca 16E, stand 13.20 uur, nu 18,50E, denken dat je in de eindfase iets goedkoop kunt bemachtigen is een hoax inmiddels een kleine 125E aan biedpunten gekocht om te proberen bij de laatste groep van nu 10 bieders te zitten win kans derhalve 10%, de 30 seconden regel kan zo eindeloos doorgaan. Dat geldt ook voor de medebieders die ook tijdig biedpunten moeten "bijtanken" en dan zijn 2-3 pakketten a 29,-- echt onvoldoende.

  Beginners veiling alleen voor degenen doe niets gewonnen hebben, vreemd dat vandaag een bieder, WarnerH, die eerder biedpunten gewonnen heeft toch aan de beginners veiling kan meedoen.

  Kijk je bij afgelopen veilingen zie je verdacht veel dezelfde namen staan die imo meer in een week of 2 weken hebben gewonnen dan de regels aangeven??.

  Mr.Veiling geeft het volgende aan quote; De minimumprijs van een product ligt ergens tussen de 0,3% en 5% van de werkelijke verkoopprijs unquote.

  Je mag verwachten dat zij dit strikt naleven en de minimumprijs niet boven de 5% uitstijgt, helaas er worden legio art. geveild waarbij het minimumbedrag oploopt naar de 7% hoezo minimum 0,3 en 5% max.

  Ik kwam, las, deed mee en schrijf mij uit als de laatste biedpunten op zijn, uiteindelijk ben je ook als is het duurder in de winkel TOCH goedkoper uit, cryptisch maar de nadenkede echte bieders snappen 'm vast.

  Sterke punten
  Voor bieders geen

  Voor mrveiling de hebberigheid onder de paar echte bieders die het opnemen
  tegen hun eigen bied bots, het inspelen op het willen winnen en er niet bij stilstaan dat je het als echte bieder moet opnemen tegen ? mrveiling medewerkers of mrveiling bied bots.

  Zwakke punten
  Telefonische onbereikbaarheid

  Minimumprijs niet transparant, lees hierboven 5% max kan ook 7% worden.

  Geen indicatie of een minimumprijs naderend is, wel dat het zonde is om te bieden als de veiling nog uren duurt, nergens wordt aangegeven hoelang een veiling loopt.

  slinkse wijzen om je niet te laten winnen

  Zeker niet doen, ik raad het iedereen af hier aan mee te doen. Het verdien model is zweer slim gebouwd door de bedenkers, de consument profiteert hier totaal niet van. Ze hebben 'bots' die meebieden en uiteindelijk win je zelf helemaal nopes!

  Sterke punten
  niet van toepassing

  Zwakke punten
  - je verliest veel geld
  - onbetrouwbaar concept

Bezoek MrVeiling

Schrijf een review